Κυριακή, 26 Απριλίου 2009

"Τα μυστικά του κρασιού και της Αιγιάλειας"

Ταξίδι στο μεθυστικό κόσμο του κρασιού και στη μαγευτική περιοχή των Καλαβρύτων και της Αιγιάλειας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι φίλοι και –όχι μόνο- του κρασιού.

Ο Άγγελος Ρούβαλης οινοποιός και οινολόγος πρόκειται να μυήσει το κοινό στα μυστικά του κρασιού.

Εκτός από το πλαίσιο των μαθημάτων το οποίο αφορά:

  • Γνωριμία με τον οινολόγο - οινοποιό Άγγελο Ρούβαλη και συζήτηση για το προϊόν Οίνος και την μακραίωνη διαδρομή του.
  • Παρουσίαση των χαρακτηριστικών των κρασιών μέσα από γευστικές δοκιμές.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην αμπελουργική ζώνη της διαδρομής Καλάβρυτα -Αίγιο και να δουν από κοντά το πρότυπο οινοποιείο του Άγγελου Ρούβαλη.

Ο Άγγελος Ρούβαλης οινολόγος (απόφοιτος του Bordeaux),πρόσφατα εκλεγμένος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου ίδρυσε το 1991 το οινοποιείο του στην περιοχή της Αιγιαλείας, του πιο ορεινού αμπελώνα της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου